2019 – 2020 FİYAT LİSTESİ

Özel olarak tasarlanan ve konfordan ödün vermeden her detayı düşünülen Villara, kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir ortam sunuyor.

Güvenliğin ön planda tutulduğu Villara, olası bir tehlikeye karşı alam sistemi ve 7 adet güvenlik kamerası ile 24 saat güvenli tatil yapmanız için ideal bir yerdir. 462 m2 kapalı alana sahip Villara, özellikle konforlu donanımı ve özel dizaynı ile ön plana çıkıyor.

Nezih bir site içinde şezlong ve şemsiyelerle donatılmış, ısıtma sistemli büyük özel havuzu ile çocuk havuzu bulunan Villara, hepsinde banyo ve WC, saç kurutma makinası, TV, klima, minibar ve otel kasası bulunan 6 yatak odası ile 10 kişiye kadar misafir ağırlama kapasitesine sahip.

Otel hizmeti ile özel villanızda konforunun tadını çıkarın

Villara’nın uzman konsiyaj desteği, restoran, bar, plaj rezervasyonu, yat kiralama ve diğer birçok hizmet ile sizlere hizmet vermeye hazırdır. Villara’ya ait müştemilatta konaklayan personel ile, konaklamanız süresince size en iyi hizmeti sunmak bizim için bir zevktir.

Hizmetler:

  • Her sabah geleneksel Türk serpme kahvaltı
  • Günlük temizlik ve havlu değişimi
  • VIP araç servisi; bagaj ile birlikte 9 kişilik, Mercedes Benz Vito 2018, özel şoförünüz ile her gün hizmetinizdedir. (günde 100 km’ye kadar)
  • Havaalanı transferi

ARALIK

OCAK

ŞUBAT

MART

NİSAN

MAYIS

HAZİRAN

TEMMUZ

AĞUSTOS

EYLÜL

EKİM

KASIM

1000 €

2000 €

3.500 €

1.500 €

© Telif Hakkı - Villa Ra Bodrum
WhatsApp chat